Schoorsteenrenovatie-hendrik-ido-ambacht-003
Client:

Hendrik Ido Ambacht

Werkzaamheden:

Projectoverzicht:

In Hendrik Ido Ambacht zijn wij verantwoordelijk voor een uitgebreide schoorsteenrenovatie. Dit project omvat een reeks gespecialiseerde werkzaamheden om de functionaliteit, veiligheid en esthetiek van de bestaande schoorsteen te herstellen en te verbeteren.

Werkzaamheden:

Opbouw en Demontage van Steigerwerk en Hoogtetransport: Voor veilige en efficiënte toegang tot de schoorsteen wordt een steiger geplaatst. Na afronding van de renovatie wordt deze weer zorgvuldig verwijderd.

Uitslijpen en Hervoegen: Alle voegen van de schoorsteen worden nauwkeurig uitgeslepen. Vervolgens brengen we nieuwe voegmortel aan om de structuur te versterken en de weersbestendigheid te verbeteren.

Vervangen van Voet, Voeg- en Lokettenlood: Het bestaande loodwerk wordt verwijderd en vervangen door hoogwaardig 18 ponds lood. Dit is essentieel om de schoorsteen waterdicht te maken en toekomstige lekkages te voorkomen.

Impregneren met Impregneercrème: Na 6 weken wordt de schoorsteen behandeld met een speciale impregneercrème. Dit zorgt voor een langdurige bescherming tegen vocht en vuil.

Projectdoelstellingen:

Herstel van de structurele integriteit en weersbestendigheid van de schoorsteen.
Verbeteren van de esthetische uitstraling van de schoorsteen.
Verlengen van de levensduur van de schoorsteen door gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en technieken.

Veiligheid en Kwaliteitsgarantie:
We hanteren strikte veiligheidsprotocollen en werken volgens de hoogste standaarden. Onze ervaren vakmensen zetten hun expertise in om een duurzaam en kwalitatief resultaat te leveren.

Dit project onderstreept onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Voor verdere vragen of informatie staan we graag tot uw beschikking.

Onze Diensten
Schoorsteenrenovatie Hendrik ido Ambacht

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en renoveren van pannendaken en bitumen daken. Zeer specialistisch maatwerk zoals extreem hoge en/of hellende daken gaan wij niet uit de weg! Daarnaast verzorgen wij voor u bijvoorbeeld: reparaties aan de nok, schoorsteenrenovatie, dakisolatie, zinkwerk, loodwerk, dakgoten, dakramen zoals Velux-systemen, etc. Wij lossen al uw dak problemen vakkundig op.

EPDM kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van kunststoffen zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen en dat het milieuvriendelijker is

Dakgoten

Verwaard Dakbekking plaatst alle type dakgoten op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage van de dakgoten, inclusief het aanbrengen van perfecte verbindingen aan de gevel en het dak.

Dakisolatie

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd. Verwaard Dakbedekking isoleert zowel platte als hellende daken.

Renoveren van bitumen daken

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

restauraties van daken op monumentale panden

Verwaard Dakbedekking is gespecialiseerd in de renovatie / restauraties van daken op monumentale panden. monumentenwerk Dordrecht

Loodwerk

Verwaard Dakbedekking plaatst alle type loodwerk op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage.

Reparaties aan de nok

Voorkom onnodig vochtschade in huis. Vooral bij oude huizen komt het vaak voor dat het cement onder de nokvorsten inscheurt.

Renoveren van pannendaken

Vanaf opname tot oplevering zullen wij met de grootste zorg de werkzaamheden uitvoeren. Wij zijn verwerkers die met alle soorten dakpannen, van keramische tot betonnen dakpannen werken.

Dakramen

Wil je meer licht in de duisternis brengen met een dakraam? Verwaard Dakbedekking helpt je bij het vinden van een geschikte dakram en verzorgt de gehele montage van het dakraam

Zinkwerk

Verwaard Dakbedekking levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de dakbekleding van ZinkUnie in.

Zeer specialistisch maatwerk

Verwaard Dakbedekking doet ook zeer specialistisch maatwerk, u kunt een gratis en vrijblijvende offerte opvragen voor dit speciale maatwerk.

Schoorsteenrenovatie

Oude schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn (voegen worden poreus) hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben.