Nokrenovatie Dordrecht-003
Client:

Dordrecht

Werkzaamheden:

Nokrenovatie Dordrecht

 

Inleiding

Nokrenovatie is een essentieel onderdeel van het onderhoud van een dak. In Dordrecht heeft Verwaard-dak te Zwijndrecht onlangs een reeks werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van deze werkzaamheden.

Steiger en Hoogtetransport
Bij de aanvang van het project werd een steiger geplaatst. Dit faciliteerde het hoogtetransport, essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van het werk.

Verwijdering en Afvoer
De bestaande nokvorsten en de twee bovenste rijen dakpannen werden zorgvuldig verwijderd. Deze oude materialen werden vervolgens afgevoerd in speciale containers.

Installatie van Ruiterbeugels en Ruiterbalk
Na de verwijdering werd er overgegaan tot de installatie van ruiterbeugels en een ruiterbalk. Deze onderdelen zorgen voor extra stabiliteit en duurzaamheid van het dak.

Dakpannen Plaatsing
De bovenste twee rijen dakpannen werden vervolgens geplaatst. Hierbij werd er gebruik gemaakt van dakpannen van hetzelfde type als de originele.

Afwerking van de Nok
De nok kreeg een afwerking met een universele ruiterrol. Dit zorgt voor een strakke en professionele uitstraling. Bovendien werd de nok voorzien van gloednieuwe nokvorsten. Deze werden stevig vastgezet met RVS schroeven die voorzien zijn van een neopreenring.

Conclusie van de Werkzaamheden
Na voltooiing van alle bovengenoemde stappen, werd de steiger en het hoogtetransport verwijderd. Dit markeerde het einde van een succesvolle nokrenovatie door Verwaard-dak te Zwijndrecht.

Het onderhoud en de renovatie van een dak zijn cruciaal voor de levensduur van een woning. Door te kiezen voor professionals zoals Verwaard-dak te Zwijndrecht, verzekert u zich van kwaliteit en vakmanschap.

Onze Diensten
monumentenwerk Dordrecht

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en renoveren van pannendaken en bitumen daken. Zeer specialistisch maatwerk zoals extreem hoge en/of hellende daken gaan wij niet uit de weg! Daarnaast verzorgen wij voor u bijvoorbeeld: reparaties aan de nok, schoorsteenrenovatie, dakisolatie, zinkwerk, loodwerk, dakgoten, dakramen zoals Velux-systemen, etc. Wij lossen al uw dak problemen vakkundig op.

EPDM kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van kunststoffen zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen en dat het milieuvriendelijker is

Dakgoten

Verwaard Dakbekking plaatst alle type dakgoten op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage van de dakgoten, inclusief het aanbrengen van perfecte verbindingen aan de gevel en het dak.

Dakisolatie

Een goede dakisolatie levert u energiebesparing op! Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder het dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmd. Verwaard Dakbedekking isoleert zowel platte als hellende daken.

Renoveren van bitumen daken

Bitumineuze dakbedekkingen zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.

restauraties van daken op monumentale panden

Verwaard Dakbedekking is gespecialiseerd in de renovatie / restauraties van daken op monumentale panden. monumentenwerk Dordrecht

Loodwerk

Verwaard Dakbedekking plaatst alle type loodwerk op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage.

Reparaties aan de nok

Voorkom onnodig vochtschade in huis. Vooral bij oude huizen komt het vaak voor dat het cement onder de nokvorsten inscheurt.

Renoveren van pannendaken

Vanaf opname tot oplevering zullen wij met de grootste zorg de werkzaamheden uitvoeren. Wij zijn verwerkers die met alle soorten dakpannen, van keramische tot betonnen dakpannen werken.

Dakramen

Wil je meer licht in de duisternis brengen met een dakraam? Verwaard Dakbedekking helpt je bij het vinden van een geschikte dakram en verzorgt de gehele montage van het dakraam

Zinkwerk

Verwaard Dakbedekking levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de dakbekleding van ZinkUnie in.

Zeer specialistisch maatwerk

Verwaard Dakbedekking doet ook zeer specialistisch maatwerk, u kunt een gratis en vrijblijvende offerte opvragen voor dit speciale maatwerk.

Schoorsteenrenovatie

Oude schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn (voegen worden poreus) hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben.