Professioneel dakonderhoud is een essentieel onderdeel voor de levensduur van uw dak. Met onze dakservice, gevestigd op de Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT, staan wij bekend als de betrouwbare dakdekker die heel Nederland bedient. Ons ervaren team zorgt voor grondige inspecties en deskundig uitgevoerd onderhoud om de staat van uw dak optimaal te houden.

Dakdekker

Neem contact met ons op via 06-10351739 of info@verwaard-dak.nl voor een dienstverlening waar kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Onze dakdekkers gaan altijd zorgvuldig te werk, met het gebruik van de beste materialen en technieken voor elk type dakbedekking.

Belangrijkste aandachtspunten

 • Kies voor een professionele dakdekker voor kwalitatief en duurzaam dakonderhoud.
 • Gedegen inspectie en een uitgebreid onderhoudsplan zijn de basis voor een gezond dak.
 • Wij bieden volledige garantie op al onze dakwerkzaamheden.
 • Veiligheid en naleving van regelgeving staan bij ons hoog in het vaandel.
 • Snelle service en betrouwbaarheid vindt u bij onze dakservice overal in Nederland.

Waarom Kiezen voor een Professionele Dakdekker?

De keuze voor een professionele dakdekker is een belangrijke beslissing voor het onderhoud en de duurzaamheid van uw dak. Ons team van dakexperts in Zwijndrecht levert niet alleen vakwerk, maar zorgt ook voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden conform de laatste regelgeving.

Voordelen van Vakmanschap

Met trots dragen wij ons vakmanschap uit in elke taak die wij ondernemen. Onze gedetailleerde benadering garandeert dat alle aspecten van uw dak met de grootste zorg worden behandeld. De combinatie van uitgebreide kennis en de nieuwste technieken zorgt ervoor dat wij u de beste service kunnen bieden.

Garantie op Dakwerkzaamheden

Wij staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden daarom garantie op alle dakwerkzaamheden. Deze garantie geeft u de zekerheid dat eventuele na-issues zorgvuldig en snel worden aangepakt, zodat uw dak in topconditie blijft.

Veiligheid en Regelgeving

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en houden ons aan de strikte regelgeving binnen de dakdekkersbranche. Door voortdurend onze methoden te toetsen en te verbeteren, zorgen wij ervoor dat zowel onze medewerkers als uw woning beschermd zijn tijdens onze werkzaamheden.

AspectVakmanschapGarantieVeiligheid & Regelgeving
DakinspectieGrondige controle door expertsOnderdeel van garantievoorwaardenUitgevoerd volgens de richtlijnen
MaterialenEnkel de beste kwaliteitInclusief fabrieksgarantieVoldoen aan veiligheidseisen
WerkwijzeGebaseerd op bewezen methodenGarantie op afgeleverd werkConform actuele wetgeving

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze professionele dakdekkersdiensten. U kunt ons bereiken op 06-10351739 of via info@verwaard-dak.nl, gevestigd op Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT.

Onze Diensten in Dakrenovatie en Onderhoud

Kwalitatief dakonderhoud is een cruciale factor voor de levensduur en betrouwbaarheid van uw dak. Bij deze delicate taak speelt een gedegen inspectie een centrale rol. Ons team legt met elke inspectie de fundering voor een gedetailleerd onderhoudsplan, ontworpen om toekomstige problemen te voorkomen en de conditie van uw dak te waarborgen. Onze benadering is preventief en op maat: wij passen onze diensten aan op basis van de unieke eisen van uw dak, of het nu gaat om regulier onderhoud of een complete dakrenovatie.

Inspectie en Onderhoudsplan

Een regelmatige dakinspectie is de sleutel tot langdurige dakgezondheid. Deze stap geeft ons een duidelijk inzicht in de huidige staat van uw dak. Vervolgens ontwikkelen wij een onderhoudsplan dat perfect aansluit bij uw specifieke situatie, inclusief preventieve maatregelen en een onderhoudsschema, om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in optimale staat verkeert. Onze inspecties zijn grondig en gecompleteerd met gedetailleerde rapportages, zodat u altijd precies weet wat de staat van uw dak is.

Uitvoering van Dakrenovatie

Wanneer dakrenovatie noodzakelijk is, garanderen wij de inzet van de beste materialen en geavanceerde technieken. Wij zijn ons bewust van de impact van dakwerkzaamheden op de waarde en veiligheid van uw eigendom. Daarom benaderen wij elke dakrenovatie met precisie, zorgvuldigheid, en een scherp oog voor detail. Van kleine reparaties tot volledige vervanging, onze dakdekkers staan garant voor een vakkundige uitvoering en een resultaat dat de tand des tijds zal doorstaan.

DienstDoelResultaat
DakinspectieConditie beoordelenDuidelijk overzicht van de huidige dakstatus
OnderhoudsplanPreventief onderhoudLangere levensduur en minder onvoorziene uitgaven
DakrenovatieVerouderde of beschadigde delen herstellenEen veilig, duurzaam en esthetisch dakoppervlak

Onze inzet en ervaring staan borg voor topkwaliteit dakonderhoud en dakrenovatie. Neem voor meer informatie contact op via 06-10351739 of info@verwaard-dak.nl, of bezoek ons op het adres Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT.

Soorten Dakbedekking en Installatie

Bij het kiezen van de juiste dakbedekking zijn er verschillende soorten dakbedekking die in ogenschouw genomen moeten worden afhankelijk van de behoeften en de stijl van uw woning of gebouw. Als ervaren dakdekker in Nederland bieden wij een breed scala aan dakbedekkingen aan. Onze professionele installatie zorgt daarbij voor een naadloze integratie met uw bestaande of nieuwe dakconstructie.

Duurzame dakbedekking installatie

Traditionele dakpannen blijven een populaire keuze door hun duurzaamheid en klassieke uitstraling. Daarentegen winnen moderne materialen zoals EPDM ook aan populariteit vanwege hun uitstekende weerstand tegen extreme weersomstandigheden en eenvoudige installatieprocedure. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende soorten dakbedekking die wij installeren:

 • Bitumen dakbedekking – geschikt voor zowel platte als licht hellende daken.
 • EPDM dakbedekking – extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
 • Dakpannen – ideaal voor een traditionele uitstraling en verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.
 • Metalen dakbedekking – licht van gewicht en duurzame optie met een moderne twist.

De keuze voor een specifieke dakbedekking hangt af van verschillende factoren zoals het type dak, de esthetische voorkeur, en het budget. Onze vakmensen staan klaar met deskundig advies om de beste dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand te kiezen. Daarnaast verzorgen wij de volledige installatie met precisie en zorg, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Voor meer informatie of een persoonlijk advies over dakbedekking en installatie, kunt u ons bereiken op 06-10351739 of via info@verwaard-dak.nl. Bezoek ook ons adres: Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT om direct met een specialist te spreken.

Daklekkage: Snel Handelen is Cruciaal

Bij het constateren van een daklekkage is onmiddellijk snel handelen geboden om schade te beperken. Wij, uw betrouwbare dakdekker in Nederland, staan klaar om met urgente dakreparatie verdere schade aan uw eigendom te voorkomen. Onze snelle respons teams zijn ervaren in het vakkundig opsporen van lekkages en het implementeren van de noodzakelijke maatregelen om uw dak zo snel mogelijk te herstellen.

Ons team is getraind om effectieve oplossingen te bieden en we zijn uitgerust met de juiste tools en materialen om elke daklekkage grondig aan te pakken. Zodra u een probleem ontdekt, is het essentieel om ons direct te contacteren. We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer op 06-10351739 of per e-mail via info@verwaard-dak.nl, zodat we direct een specialist uw kant op kunnen sturen.

 • Inspectie: Directe beoordeling van de schade ter plaatse.
 • Noodreparaties: Tijdelijke oplossingen om onmiddellijke schade te voorkomen.
 • Definitieve reparatie: Uitvoeren van duurzame oplossingen om uw dak weer in optimale staat te brengen.
 • Preventief Advies: Tips en oplossingen om toekomstige lekkages te voorkomen.

Wacht niet langer bij daklekkage, want snel handelen vermindert de kans op uitgebreide waterschade en behoudt de structurele integriteit van uw dak. Onze vestiging op de Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT, en ons professioneel team, biedt de nodige expertise om uw daklekkage vakkundig en efficiënt te repareren.

Kernpunten van Dakreparatie

Elk dak heeft unieke uitdagingen, en daarom is een nauwkeurige diagnose noodzakelijk om de precieze dakproblemen vast te stellen. Wij gebruiken geavanceerde diagnostische tools om niet alleen de zichtbare, maar ook de verborgen problemen op te sporen. Hiermee waarborgen we dat de dakreparatie grondig en volledig is, zodat het dak weer jaren mee kan.

Diagnose van Dakproblemen

De diagnose begint met een grondige inspectie van het dakoppervlak, de dakranden, de afwatering en andere cruciale onderdelen van het dak. Door deze stap kunnen we de exacte oorzaak van de lekkage of beschadiging bepalen en zo de meest effectieve dakreparatiemethoden kiezen.

Efficiënte Reparatiemethoden

Na het stellen van de juiste diagnose, zetten wij vervolgens efficiënte reparatiemethoden in die passen bij de omvang en aard van de schade. Onze door de jaren heen opgebouwde expertise stelt ons in staat snel en vakkundig te handelen, wat resulteert in een kostenbesparend en duurzaam resultaat.

OnderdeelDiagnoseReparatiemethode
LekkageInspectie van lekkagepuntenPlaatselijke dakreparatie of vervanging van dakonderdelen
BeschadigingBeoordeling van de omvang van schadeAfhankelijk van de schade, reparatie of vernieuwing van de dakstructuur
AfwateringControle van dakgoten en afvoerenReinigen, repareren of vervangen van afwateringssystemen

Wij staan klaar om u bij dakreparatie in Nederland te ondersteunen. Contacteer ons op 06-10351739 of via info@verwaard-dak.nl, gevestigd op Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT, voor een professionele aanpak van uw dakproblemen.

Dakisolatie: Bespaar Energie en Verhoog Comfort

Wij begrijpen dat dakisolatie een belangrijke investering is in de duurzaamheid en het comfort van uw woning. Goede isolatie draagt niet alleen bij aan het comfort verhogen binnenshuis, maar is ook een effectieve manier om energie te besparen. Met onze expertise op het gebied van isolatie materialen en toepassingstechnieken, streven we ernaar om de energie-efficiëntie van uw huis te maximaliseren.

Belang van Goede Isolatie

Het juist isoleren van uw dak is essentieel voor het behoud van warmte in de winter en koelte in de zomer. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de energiekosten aanzienlijk verminderen doordat het minder noodzakelijk is om uw woning kunstmatig te verwarmen of te koelen. Daarnaast heeft dakisolatie een positieve invloed op de waarde van uw huis en het milieu door de verlaging van de CO2-uitstoot.

Materialen en Technieken

Bij het toepassen van dakisolatie maken we gebruik van hoogwaardige isolatie materialen die aansluiten bij uw specifieke situatie. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Glaswol: populair vanwege zijn uitstekende isolerende eigenschappen en kosteneffectiviteit.
 • Steenwol: bekend om zijn brandwerendheid en geluidsisolatie.
 • PIR (polyisocyanuraat): een veelzijdig isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde.
 • EPS (geëxpandeerd polystyreen): licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken.

Onze technieken voor het aanbrengen van isolatie zijn zorgvuldig afgestemd op de bouwkundige eigenschappen van uw dak om een naadloze afwerking te garanderen. Wij adviseren u graag over de beste isolatieoplossing die bijdraagt aan de verhoging van uw wooncomfort en reductie van uw energierekening.

Voor meer informatie over dakisolatie en het besparen van energie, kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 06-10351739 of emailadres info@verwaard-dak.nl. Bezoek ook onze locatie op Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT voor persoonlijk advies.

De Verschillen tussen Platte Daken en Hellende Daken

Als ervaren dakdekker weten wij dat de keuze tussen platte daken en hellende daken niet alleen een kwestie van esthetiek is, maar ook van functionaliteit. Deze daktypen hebben verschillende eigenschappen die bepalend zijn voor onderhoud, levensduur en geschiktheid voor uw woning of gebouw. In dit gedeelte bespreken wij de kernverschillen tussen deze twee dakvormen en hoe wij als dakdekkers deze kennis toepassen om uw dak in optimale conditie te houden.

Platte daken zijn vaak eenvoudiger te installeren en kunnen extra ruimte bieden voor bijvoorbeeld zonnepanelen of een dakterras. Ze vereisen echter een nauwkeurige aanleg van de dakbedekking om waterophoping en lekkages te voorkomen. Regelmatig onderhoud en inspecties zijn ook essentieel om te zorgen dat het water goed wordt afgevoerd en dat de dakbedekking intact blijft.

Hellende daken daarentegen zijn vaak beter bestand tegen neerslag vanwege hun aflopende aard, wat zorgt voor een natuurlijke afwatering. De keuze voor dakpannen of ander bedekkingsmateriaal heeft een grote invloed op de levensduur en uitstraling van een hellend dak. Daarbij is de constructie meestal complexer en speelt thermische isolatie een grotere rol gezien de ruimte die ontstaat onder het dak.

In onderstaande tabel wordt duidelijk hoe wij deze aspecten benaderen voor elk daktype:

DaktypeInstallatietechniekOnderhoudsvereistenFunctionele Voordelen
Platte dakenZorgvuldige afwerking voor waterdichtheidRegelmatige controle op waterophopingExtra ruimtegebruik mogelijk
Hellende dakenTechnisch complexere aanlegInspectie van dakpannen en isolatieNatuurlijke afwatering en esthetiek

Ongeacht de keuze voor een plat of hellend dak, onze expertise als dakdekker bent u verzekerd van een professionele installatie en onderhoud. Wij passen onze technieken nauwgezet aan op basis van de specifieke eisen die bij uw daktypen horen. Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over de services die wij aanbieden? Neem contact met ons op via 06-10351739 of info@verwaard-dak.nl, of bezoek ons op ons adres: Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT.

Onderhoud en Vervanging van Dakpannen

Wij als ervaren dakdekkers weten dat onderhoud van dakpannen cruciaal is voor de levensduur van uw dak. Dakpannen staan bekend om hun robuustheid, maar door de jaren heen kunnen ze aangetast worden door verschillende weersomstandigheden en omgevingsfactoren. Een tijdige inspectie en onderhoud kunnen ervoor zorgen dat uw dak zijn kwaliteit behoudt en bescherming blijft bieden.

Levensduur van Dakpannen

De levensduur van dakpannen kan aanzienlijk variëren en is afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal, de wijze van plaatsing en het reguliere onderhoud. Goed onderhouden dakpannen kunnen decennia meegaan. Ons team zorgt met vakmanschap en zorgvuldigheid voor het onderhoud van dakpannen, zodat u kunt rekenen op een maximale levensduur.

Wanneer Dakpannen Vervangen?

Er komt een moment waarop vervanging van dakpannen onvermijdelijk is. Dit kan zijn omdat de dakpannen de maximale levensduur hebben bereikt of door plotselinge schade door bijvoorbeeld een storm of vorst. Wij adviseren u graag wanneer de tijd rijp is voor vervanging en zorgen voor een nauwkeurige uitvoering van deze werkzaamheden.

MateriaalInspectieOnderhoudVervanging
Betonnen dakpannenOm de 5 jaarReinigen van mossen en algenNa 30-50 jaar of bij schade
Keramische dakpannenOm de 5 jaarControle van de coatingNa 50-100 jaar of bij schade
Leien dakpannenOm de 5 jaarVervangen van gebroken leienNa 80-100 jaar of bij schade

We begrijpen dat uw dak een belangrijk onderdeel is van uw woningbescherming. Neem voor meer informatie over onderhoud en vervanging van dakpannen contact met ons op via ons telefoonnummer 06-10351739 of email info@verwaard-dak.nl. Ons adres is Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT.

Installatie van EPDM Dakbedekking

De keuze voor EPDM dakbedekking is een beslissing die bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw dak. Als deskundige dakdekker zijn wij gespecialiseerd in de installatie van EPDM, en garanderen we een hoogwaardige afwerking voor zowel platte als hellende daken.

EPDM dakbedekking installatieproces

Bijzondere Eigenschappen van EPDM

EPDM staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen die het onderscheiden van andere dakbedekkingsmaterialen. De flexibiliteit van dit materiaal maakt het bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het minder snel zal scheuren of lekkages zal vertonen. Bovendien is EPDM milieuvriendelijk en recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is.

EigenschapVoordelenBijdrage aan Duurzaamheid
FlexibiliteitWeerstand tegen scheurenLange levensduur
WeerstandBestand tegen UV-straling en ozonWeinig onderhoud nodig
EcologischMilieuvriendelijk materiaalRecyclebaar

Waarom Kiezen voor EPDM?

Als ervaren dakdekker adviseren wij regelmatig EPDM vanwege de lange levensduur en eenvoudige installatie. Het biedt een uitstekende bescherming tegen Nederlandse weersinvloeden en is door de elastische eigenschappen geschikt voor een diversiteit aan dakvormen. Het plaatsen van EPDM dakbedekking is een kosteneffectieve en langetermijninvestering voor uw dak.

 • Onderhoudsarm – EPDM vereist minimaal onderhoud.
 • Waterdicht – Een betrouwbare oplossing voor waterdichting.
 • Kosteneffectief – Door de duurzaamheid zijn de totale eigendomskosten laag.
 • Veelzijdig – Geschikt voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Onze diensten omvatten een volledige inspectie en installatie van uw EPDM dakbedekking. We bieden deskundige begeleiding op elk punt van het proces, van selectie tot aan de afwerking. Contacteer ons op 06-10351739 of via info@verwaard-dak.nl om uw dakproject te bespreken of bezoek ons op Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT voor een persoonlijk consult.

Conclusie

Als uw ervaren dakdekker zetten wij ons volledig in voor zowel het behoud als de verbetering van uw dak. Met ons uitgebreide aanbod van diensten, waaronder dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie en dakisolatie, zijn wij de aangewezen partner voor al uw dakwerkzaamheden in Nederland. Of het nu gaat om routine-onderhoud, een uitgebreide renovatie of het aanbrengen van innovatieve materialen zoals EPDM dakbedekking, wij bieden een oplossing op maat.

Onze dedication aan kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt zich in elk project dat we aannemen. We begrijpen dat elk dak uniek is en vereist een persoonlijke aanpak. Vertrouw op onze professionele afhandeling en transparante communicatie vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het werk. Voor kwaliteitswerkzaamheden aan uw dak bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem voor een vrijblijvende inspectie, deskundig advies of een offerte contact met ons op via het telefoonnummer 06-10351739 of stuur een email naar info@verwaard-dak.nl. Onze locatie te Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT staat open voor uw bezoek, waar ons team klaarstaat om u te ontvangen en te begeleiden in het proces naar een veilig en duurzaam dak boven uw hoofd.

10-jaar-garantie-verwaard-dak-ipadnieuw

KLANTEN & TEVREDENHEID

wiebe de graaf
wiebe de graaf
2023-07-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fantastische vakman. Duidelijke communicatie en hij komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden.
Paul Vereijken
Paul Vereijken
2023-02-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Verwaard kwam na een vakkundige dakinspectie - hij was de enige die het dak zowel van de buitenkant als de binnenkant bekeek - met een goede aanpak voor een hele redelijke prijs om ervoor te zorgen dat ons schuine pannendak er weer heel wat jaren tegen kan. Ook de communicatie over de klus was altijd duidelijk en professioneel.
David Kamphuis
David Kamphuis
2023-01-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Verwaard heeft bij ons het dak geïsoleerd en opnieuw gedekt. Zeer behulpzaam, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Heel blij met het werk dat ze hebben uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Richard en Inge van Helden
Richard en Inge van Helden
2022-12-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Perfecte service!!
Brenda Pak
Brenda Pak
2022-09-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn zeer tevreden met het schuurdak wat is vernieuwd door Verwaard. Er wordt netjes/professioneel gewerkt en er wordt meegedacht met de klant. Ik zou hun zeker aanbevelen bij anderen.
opvoedenmetliefde Lieke van Wermeskerken-Baas
opvoedenmetliefde Lieke van Wermeskerken-Baas
2021-11-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Helemaal top! Vriendelijk en uitstekend werk geleverd!
Louis le Noble
Louis le Noble
2021-07-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor, tijdens en nadat het nieuwe dak was opgeleverd prettig en vertrouwd contact gehad met Verwaard als ook zijn team. En dik tevreden met het resultaat van ons nieuwe dak.
Manuel De Rijke
Manuel De Rijke
2020-10-15
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Iemand die weet waar hij over praat en staat voor zn vak. Een echte vakman dus.

Referenties

Een greep uit onze projecten. Voor meer referenties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nieuws

Offerte

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Verwaard Dakbedekkingen. Na het verzenden van onderstaand formulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak. De dakspecialist van Verwaard Dakbedekkingen komt vervolgens kosteloos bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

Voorwaarden

Neem contact op!

Verwaard Dakbedekking is gevestigd in Zwijndrecht en is actief in geheel Zuid – Holland.

Contact info

Adres:

Lindtsebenedendijk 101, 3333 LB te ZWIJNDRECHT

Telefoonnummer:

06-10351739

Email:

info@verwaard-dak.nl

KvK nr:

90619900

BTW nr:

NL865380028B01

Wij zijn geopend:

Maandag – Vrijdag 08:00 – 17:00

Social links:

E-mail ons

Verzenden

Wij zijn hier